SUPPORT ENGINEER – vacature

SUPPORT ENGINEER – vacature

Wij zijn opzoek naar een Support Engineer, voor ondersteuning en onderhoud van Cruden simulatoren wereldwijd. Als Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die verwachten dat je problemen snel en vakkundig voor ze oplost. Binnen deze rol is reizen een essentieel onderdeel van de functie.

Cruden is wereldleider in het ontwikkelen en bouwen van high performance real-time simulatoren gebruikt in Automotive (diverse vooraanstaande autofabrikanten), Motorsport (o.a. Formule1, GP2 en Formule E), Maritieme en Entertainment industrie.

Taken welke bij deze functie horen;
– Ondersteuning bieden aan klanten bij problemen met hun simulator, zowel vanuit kantoor in Amsterdam als on-site bij de klant.
– Assistentie verlenen bij installaties van simulatoren.
– Testen en afhandelen van binnengekomen reparatie onderdelen, zowel mechanisch als IT.
– Afhandelen van bestellingen voor reserve onderdelen.
– Voorbereiden, plannen en uitvoeren van onderhoud en support bezoeken.

Je bent iemand die goed samenwerkt in een team, maar juist ook goed individueel kan werken. Voor deze baan ben je veel op reis en je zal ter plaatse problemen moeten kunnen oplossen. Je hebt een echte hands-on mentaliteit . Daarnaast ben je een probleemoplosser met goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO studie werktuigbouwkunde/elektro techniek of soortgelijk en bent in het bezit van rijbewijs B. Je beschikt over goede analytische capaciteiten en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ervaring als een support enigineer is geen eis, we zoeken een enthousiaste collega die het eigen maken van alle technische ins en outs van onze simulatoren een uitdaging vind, wij leren het je graag.

Solliciteren kan per email: jobs@cruden.com

 

 

 

Interested?     CONTACT US

 

 

 

SIGN-UP FOR OUR NEWSLETTER

To keep up-to-date with the latest news and company information, please subscribe below to sign up for our newsletter.

SUBSCRIBE

 

FREE PANTHERA DOWNLOAD

Welcome to Cruden’s no-cost, license-free version of its Panthera simulation software. Users can run simulations, modify and expand vehicle models, add interfaces to hardware and use custom cars and tracks.

DOWNLOAD